Businessplan

By 26 november 2018Stages

Urban Sports Performance Centre zoekt een stagiair(e) voor het opstellen van een businessplan!

 Ben jij een student HBO of WO in de ondernemings-/businesssector bijvoorbeeld Bedrijfskunde met affiniteit voor sport? Dan is het Urban Sports Performance Centre op zoek naar jou!

Jij bent:

Je bent zelfstandig en je weet van aanpakken, je deelt je mening, stelt kritische vragen en brengt jouw ideeën in, je hebt interesse in beweging en innovatie en je wilt jouw vaardigheden verbeteren en bijdragen aan het op de kaart zetten van het Urban Sports Performance Centre. Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Even voorstellen:

Wie zijn wij? Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een fieldlab wat de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle en freerunnen) naar een hoger plan wil tillen door middel van kennis en innovatie. Deze sporten worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek aan zowel de techniek als de menselijke kant binnen de urban sports.

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle kansen krijgt om aan je professionele vaardigheden te werken. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Wat ga je doen?

Het USPC is een jong bedrijf en door middel van marktonderzoek ga jij uitzoeken waar de kansen op zowel de consumenten- als de bedrijfsmarkt liggen voor het USPC. Je onderzoekt hoe het USPC in de markt ligt en een onderliggende vraag is met welke producten en diensten het USPC het beste de markt op kan. Op die manier ga je aan de slag met het opstellen van een businessplan voor het USPC.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met mede stagiaires;
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen;
  • Toegang tot het netwerk van het USPC, met alle bijbehorende kennis;
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen.

 

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Voldoe jij aan de beschrijving, en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar project manager Wilco Hameetman: wilco@uspc.nl & embedded scientist Maxime Verdijk: maxime@uspc.nl.

USPC

About USPC