prestatie verbeteren

 

blessures

 

Scholing

1
1

JE PRESTATIES VERBETEREN

Wil jij jouw prestatie verbeteren?! Het USPC biedt iedere geïnteresseerde urban sporter, team of coach performance begeleiding aan op gebieden als voeding, beweeganalyse en metingen. Het USPC biedt naast de inzet van diverse bewegingswetenschappers en (para)medische specialisten, hoogwaardige test- en meetfaciliteiten. Vervolgens wil het USPC doormiddel van persoonlijke feedback ervoor zorgen dat de urban sporter voorwaartse stappen kan zetten binnen zijn of haar ontwikkeling.

TRAINING EN SCHOLING

Het USPC beschikt over een eigen scholingsinstituut. Hierin worden niet alleen (para)medici opgeleid, maar ook fysieke trainers en urban sports trainers. Naast kennisoverdracht vanuit de urban sports ervaringsdeskundigen zelf, zal specialistische kennis en kunde vanuit de verschillende medische en wetenschappelijke disciplines worden overgedragen op trainers en aanstormend trainerstalent. Tevens zal kennis worden doorgegeven door middel van workshops en het delen van factsheets.

BLESSURE BEHANDELING

Naast het gebruiken van technologie ter prestatie verbetering wordt deze toepassing ook benut ter preventie van blessures. De bewegingen van de sporter worden geanalyseerd, waarna het USPC in beeld kan brengen in hoeverre er belasting plaatsvindt op het lichaam van de urban sporter. Daarnaast biedt de organisatie kwalitatief hoogwaardige (para)medische zorg. Kortom, het USPC richt zich op zowel preventie als behandeling van blessures van de urban sporters.

Voor blessure behandeling werkt het USPC samen met PECE Zorg. Voor een afspraak kunt u bellen naar het volgende nummer: 085 782 3600.