prestatie verbeteren

 

blessures

 

Scholing

1
1

JE PRESTATIES VERBETEREN

Wil jij jouw prestatie verhogen? Het USPC biedt iedere BMX’er, freerunner en skateboarder, team of coach performance begeleiding aan op gebieden als voeding, fysieke en mental coaching. Daarnaast beschikken we over hoogwaardige en de nieuwste technologieën om jouw runs, tricks en houding te analyseren. Met behulp van persoonlijke feedback zorgen we ervoor dat er voorwaartse stappen gemaakt worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de knop aan de rechterkant.

SCHOLING, TECHNOLOGIE EN ORGANISEREN

Het USPC beschikt over scholingsdiensten met onderwerpen als blessurepreventie en voeding maar ook workshops die kinderen kennis laten maken met de Urban Sports. Dit doen wij o.a. voor gemeenten en organisaties als sportbonden of verenigingen.

Tevens beschikken wij over gamification elementen voor de breedtesport en performance technologie voor urban sporters met ambitie.
Bovenal helpen wij organisaties met het organiseren van urban evenementen en het in contact komen met de Urban Scene.

BLESSURE BEHANDELING

Wij hebben een paramedisch netwerk van o.a. fysiotherapeuten die je helpen met pijntjes, blessures of langere revalidatietrajecten om je snel weer fit te krijgen. Onze therapeuten komen vaker in aanraking met urban sporters. Zij hebben kennis van de sport om jou, de sporter, sneller en beter op weg te helpen!

Voor informatie over een blessurebehandelingen of het voorkomen ervan kun je bellen naar het nummer: 085-782 36 00 of stuur een e-mail naar: info@pece-zorg.nl

CONTACT

Wij staan altijd open voor een gezellig gesprek en een bakje koffie!

Neem contact op!