Performance

PERFORMANCE

Wil jij beter worden in jouw sport? Wil je fitter worden of naast het skateboarden of BMX-en gewoon iets nieuws proberen? Het USPC biedt vanaf 1 oktober 2019 fysieke training aan bij jou in de buurt! 8 weken lang in een groep werken aan jouw conditie, kracht, balans en lenigheid. Allemaal om jouw skateboard of BMX-prestatie te verhogen.

Van 1 oktober tot en met 28 november krijg je fysieke trainingen aangeboden in de vorm van circuittraining door geskillde trainers. Let op het gaat om training om het lichaam fit, sterker en beter te maken. Het gaat niet om techniektraining van skateboarden/BMX!

De trainingen vinden plaats op:

  • Maandagavond (19:30 – 20:15) voor skateboarders en BMX’ers bij Area51 in Eindhoven.
  • Donderdagavond (18:30-19:15) voor skateboarders bij Pier 15 in Breda. BMXers zijn natuurlijk ook van harte welkom, alleen kan hier naderhand niet gefietst worden in het park.
  • Donderdagavond (20:30 – 21:15) voor skateboarders en BMX’ers bij World Skate Center in Den Bosch.

Iedereen (vanaf 14 jaar) is welkom om deel te nemen aan de trainingen. Wij vragen een kleine vergoeding van slechts 3 euro per training.

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG?

Je krijgt training van geskillde trainers en mag gebruik maken van de locatie en ons materiaal (toegang tot het park om te skaten of BMX’en zit hier niet bij in begrepen). Daarnaast zullen wij een aantal laagdrempelige fysieke testjes uitvoeren om te kijken hoe ready je bent voor de sport. Ook organiseren we een workshop rondom het thema: voeding. Want naast training word je ook fitter door gezond eten!

NIEUWSGIERIG?

Nieuwsgierig? Of meteen al zin om te beginnen? Stel vragen of geef je op via ons contactformulier hieronder. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer, emailadres, sport en park waar je momenteel traint.

Ready to improve yourself?

*Vermeld je naam, leeftijd, telefoonnummer, emailadres, sport en park waar je momenteel traint.
*Het USPC geeft trainingen op locatie bij genoeg animo.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht