Marketing/Communicatie

By 26 november 2018Stages

Urban Sports Performance Centre zoekt een stagiair(e) met affiniteit in de multimedia!

 Ben jij een creatieve, ondernemende 3e-jaars HBO-student op het gebied van communicatie, bijvoorbeeld Marketing & Communicatie of SPECO met affiniteit voor sport en gezondheid? Dan is het Urban Sports Performance Centre op zoek naar jou!

Jij bent:

Creatief en denkt outside the box, je bent zelfstandig en je weet van aanpakken, je deelt je mening, stelt kritische vragen en brengt jouw ideeën in, je hebt interesse in beweging en innovatie en je wilt jouw marketing en communicatie vaardigheden verbeteren.

Even voorstellen:

Wie zijn wij? Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een fieldlab wat de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle en freerunnen) naar een hoger plan wil tillen door middel van kennis en innovatie. Deze sporten worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek aan zowel de techniek als de menselijke kant binnen de urban sports.

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle kansen krijgt om aan je professionele vaardigheden te werken. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de projectmanager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het communicatiebeleid van het Urban Sports Performance Centre. Meer en betere (online) zichtbaarheid van zowel het lab als haar projecten is het resultaat van jouw stageperiode. Het is een fulltime stage, die je deels op ons kantoor uitvoert, deels op locatie tijdens evenementen en overleggen.

Welke taken horen daarbij?

  • Je beheert mede de social media accounts van het USPC;
  • Je beheert de website, zorgt voor regelmatig nieuwe content op de website;
  • Je denkt en werkt mee aan het bouwen van een nieuwe website;
  • Je adviseert collega’s en projectpartners op communicatiegebied;
  • Je helpt mee bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van (guerrilla-)marketing en communicatie campagnes;
  • Je schrijft teksten en begeleidt ontwerp/dtp-opdrachten (projectlogo’s, -huisstijl).

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met mede stagiaires;
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen;
  • Toegang tot het netwerk van het USPC, met alle bijbehorende kennis;
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen.

 

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf januari/februari is er een stageplaats vrij voor een 3e-jaars HBO student (sport)communicatie. Voldoe jij aan de beschrijving, en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar project manager Wilco Hameetman: wilco@uspc.nl & embedded scientist Maxime Verdijk: maxime@uspc.nl.

USPC

About USPC