was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stageplek voor creatieve student(e) communicatie en vormgeving

By 10 november 2020Stages

Wij zoeken een creatieve student(e) communicatie en/ovormgeving! 

Is voor jou geen idee te gek? Heb je affiniteit met vormgeven en/of communicatie?  Wil je jouw skills inzetten voor de (urban) sports? Dan zoeken wij jou! 

Jij bent:

Een creatieve ontwikkelaar, zelfstandig en weet van aanpakken. Je wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van communicatie en vormgeving. Ervaring met Adobe Photoshop en InDesign is een pré. Je hebt affiniteit met innoveren en vindt het leuk om actief te zijn in het domein van de urban sports. 

Wie zijn wij:

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat met inzet van kennis en innovatie de prestatie van urban sporters naar een hoger plan wil tillen en daarnaast Urban Sports aantrekkelijker wil maken voor een bredere doelgroep. Urban Sports (zoals skateboarden, BMX freestyle, freerunnen) worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in Tokio op het Olympisch programma staan.  

In samenwerking met de urban sporters zelf en onze innovatiepartners doen we onderzoek naar en ontwikkelen we nieuwe producten voor de Urban Sports. 

Jouw ontwikkelingen krijgen bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle mogelijkheden hebt om aan je professionele vaardigheden te werken, zowel in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode. 

Wat ga je doen?

Je denkt mee met het ontwikkelen van nieuwe campagnes en ontwerpt daarvoor spraakmakende content. Daarnaast ga je aan de slag met de communicatie van onze projecten en diensten. Je vertaalt onderzoeksresultaten naar gepaste infographics en social media posts. Je beschikt over een vlotte pen en maakt berichten over de nieuwste ontwikkelingen in de organisatie. En/of werk je mee aan de grafische vormgeving en bewaak je de huisstijl.  

Welke taken horen daarbij?

 • Je werkt mee aan de creatieve vormgeving van de nieuwste producten en diensten
 • Je denkt en werkt mee aan ludieke marketingcampagnes en zorgt voor gave content (berichten, (animatie)video’s, presentaties, grafische vormgeving, streetart)
 • Je inventariseert de data uit onderzoeken en zorgt voor gave infographics
 • Je schrijft aantrekkelijke teksten over onze projecten
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de contentkalender, social media en website
 • Je bent het aanspreekpunt voor communicatieverzoeken uit de organisatie

Wat bieden wij?

 • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met meerdere stagiaires
 • Alle ruimte om je eigen creativiteit en zelfstandigheid verder te ontwikkelen
 • Directe toegang tot de urban scene, dankzij ons kantoor in urban sports park Area51
 • Toegang tot het netwerk van het Urban Sports Performance Centre, met alle bijbehorende kennis
 • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf februari is er een plaats vrij. Voldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse?  Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Harmen Bijsterbosch (harmen@uspc.nl). 

USPC

About USPC