was successfully added to your cart.

Winkelmand

Wij zoeken een ICT’er!

By 12 november 2019Algemeen, Stages

Ben jij een creatieve ontwikkelaar waarbij geen idee te gek is? En wil jij jouw ICT kennis inzetten om (urban) sport en bewegen te verbeteren middels technologie? Dan zijn USPC en InnoSportLab Sport & Beweeg op zoek naar jou!

Jij bent:

Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en je wilt je verdiepen in de wereld van technologie, innovatie en creativiteit in het domein van sport en bewegen. Je onderzoekt graag diverse aspecten van bewegen en hebt affiniteit met ontwikkelen van innovaties die zorgen voor een gezonde werkomgeving.

Wij zijn:

Een innovatiecentrum dat zich inzet voor het stimuleren van sport en beweging, in bijzonder in de openbare ruimte en met het Urban Sports Performance Centre (USPC) richten we ons op urban sporters. Met behulp van technologie, design & agile onderzoek zorgen we voor meer beleving, fun en engagement in sport en beweging voor burgers en atleten. We brengen partijen bij elkaar, inspireren, en samen met partners ontwikkelen we gave nieuwe producten. Zo helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mee om Nederland fit en vitaal te maken en ondersteunt het USPC urban sporters bij hun dromen en ambities.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen verschillende projecten. Zo werk je aan de ontwikkeling van de WijkBeweegKaart, een tool om beweegbehoefte inzichtelijk te maken, maar ga je ook aan de slag met de uitwerking van het Vital2move platform, een online platform dat met slimme matchmaking mensen met een beweegbehoefte aan de juiste leefstijl expert verbind. Voor het USPC ondersteun je o.a. bij de ontwikkeling van een positioneringssysteem, een systeem dat ingezet gaat worden bij grote evenementen om de sporten aantrekkelijker, leuker en interessanter te maken.

Welke taken horen daarbij?

  • Jij zet “paper” concepten om in digtale tools
  • Je bent in staat user-experience om te zetten in een bruikbaar platform
  • Je doet ervaring op in hardware en sensoriek bij de Urban Sports

Wat bieden wij?

We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?

Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Jimmy Hermans, projectmanager: jimmy@uspc.nl en Maxime Verdijk, embedded scientist: maxime@uspc.nl

USPC

About USPC