was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stageplek voor kritische marktonderzoeker

By 10 november 2020Stages

Wij zoeken een kritische marktonderzoeker voor innovatieve Urban Sports producten! 

Ben jij een HBO student met ondernemerschapszin? Dan zoeken wij jou! 

Jij bent:

Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van marketing en ondernemerschap. Je hebt affiniteit met (urban) sports en wil bijdragen aan het verder professionaliseren van deze opkomende sporten. 

Wie zijn wij:

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat met inzet van kennis en innovatie de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle, freerunnen) naar een hoger plan wil tillen. Daarnaast maken wij Urban Sports aantrekkelijker voor een bredere doelgroep. Urban Sports worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in Tokyo op het Olympisch programma staan.  

Samen met de scene en onze partners doen we onderzoek naar en ontwikkelen we nieuwe producten voor de Urban Sports. 

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle mogelijkheden hebt om aan je professionele vaardigheden te werken, zowel in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode. 

Wat ga je doen?

Jij kiest met welk innovatief product of dienst van het USPC je aan de slag gaat. Onder begeleiding van de projectleider van het USPC ga je onderzoeken waar precies de kansen liggen voor dit productWe bieden je daartoe toegang tot ons uitgebreide netwerk in de urban sportsTot slot geef jij advies op welke manier wij dit product het beste in de markt kunnen zetten 

Welke taken horen daarbij?

  • Je levert een marktanalyse en toetst deze in de praktijk (bijvoorbeeld in urban sports park Area51, waar wij tevens ons kantoor hebben)
  • Je geeft gepast advies op basis van de verzamelde resultaten
  • Je toetst verschillende verdienmodellen bij bedrijven en werknemers
  • Je levert input op vraagstukken in overleggen

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met meerdere stagiaires
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen
  • Toegang tot het netwerk van het Urban Sports Performance Centre, met alle bijbehorende kennis
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf februari is er een plaats vrij voor een HBO student met een commerciële insteekVoldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Harmen Bijsterbosch (harmen@uspc.nl). 

USPC

About USPC