was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stageplek creatieve techneut voor Skatrixx

By 10 november 2020Stages

Wij zoeken een creatieve techneut voor productontwikkeling in het project Skatrixx! 

Ben jij een technische student met affiniteit voor (urban) sports en productontwikkeling? Dan zoeken wij jou! 

Jij bent:

Een creatieve ontwikkelaar, zelfstandig en weet van aanpakken. Je verkent graag nieuwe mogelijkheden en bouwt en experimenteert met prototypes. Je hebt affiniteit met technologie en innovatie en wil je vaardigheden verbeteren om urban sporters op een leuke manier in beweging te brengen. 

Wie zijn wij:

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat met inzet van kennis en innovatie de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle, freerunnen) naar een hoger plan wil tillen en daarnaast Urban Sports aantrekkelijker wil maken voor een bredere doelgroep. Urban Sports worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in Tokyo op het Olympisch programma staan.  

In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek naar en ontwikkelen we nieuwe producten voor de Urban Sports. 

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle mogelijkheden hebt om aan je professionele vaardigheden te werken, zowel in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode. 

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de projectleider van het USPC ga je een prototype voor de Skatrixx-sensor bouwen: een miniatuur sensor onder het skateboard die onder andere snelheid en rotatie kan meten. De sensor connect via Bluetooth met een smartphone app waarvoor het design en het wireframe reeds ontworpen isJe voegt daar de BT-connectie en de database functionaliteiten nog aan toe (o.a. login, profiel). 

Welke taken horen daarbij?

  • Je maakt een analyse van de benodigde specificaties en technische mogelijkheden 
  • Je maakt op basis hiervan een ontwerp en bouwt het eerste prototype
  • Je programmeert de benodigde aanvullingen in het concept van de app

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met meerdere stagiaires 
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen 
  • Toegang tot het netwerk van het Urban Sports Performance Centre, met alle bijbehorende kennis 
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen  

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf februari is er een plaats vrij voor een student ICT, Mechatronica of vergelijkbare studieVoldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Harmen Bijsterbosch (harmen@uspc.nl). 

USPC

About USPC