was successfully added to your cart.

Winkelmand

WIj zoeken een stagiair(e) communication & multimedia design!

By 12 november 2019Algemeen, Stages

Ben jij een creatieve HBO-student, met affiniteit voor sport? Dan is het Urban Sports Performance Centre op zoek naar jou!

Jij bent:

Je bent zelfstandig, je weet van aanpakken en brengt jouw ideeën in! Daarbij heb je interesse in beweging en innovatie en wil jouw communicatie en ontwerpvaardigheden verbeteren en benutten om innovaties in de Urban Sports visueel aantrekkelijk te maken. Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Even voorstellen:

Wie zijn wij? Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat door middel van kennis en innovatie de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle en freerunnen) naar een hoger plan wil tillen en daarnaast Urban Sports aantrekkelijker wil maken voor een bredere doelgroep. Urban Sports worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek aan zowel de techniek als de menselijke kant binnen de Urban Sports.

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle kansen krijgt om aan je professionele vaardigheden te werken in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met de marketing en communicatie van ons positioneringssysteem. Een systeem dat ingezet gaat worden bij grote evenementen om de sporten aantrekkelijker, leuker en interessanter te maken.

Het is een fulltime stage, die je deels op ons kantoor uitvoert en deels op locatie bij de urban sports, zoals indoor skateparken.

Welke taken horen daarbij?

  • Je ontwikkelt de huisstijl voor het positioneringssysteem;
  • Je ontwerpt het communicatiemateriaal (denk aan website, digitale flyer);
  • Je verwerkt foto- en videomateriaal tot promotiemateriaal;
  • Je gaat aan de slag met de marketing van het product.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met mede stagiaires;
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen;
  • Toegang tot het netwerk van het USPC, met alle bijbehorende kennis;
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen.

 

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf februari zijn er binnen het USPC verschillende stageplaatsen vrij op het gebied van marketing en communicatie. Voldoe jij aan de beschrijving, en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Marjan de Bie: marjan@uspc.nl en Maxime Verdijk: maxime@uspc.nl.

USPC

About USPC