was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stageplek software ontwikkeling

By 24 april 2019Algemeen, Stages

Urban Sports Performance Centre zoekt een stagiair(e) software ontwikkeling voor gamification in Urban Sports!

Ben jij een student HBO of WO in de technologische sector, bijvoorbeeld ICT, met affiniteit voor sport? Dan is het Urban Sports Performance Centre op zoek naar jou!

Jij bent:

Je bent zelfstandig, je weet van aanpakken en brengt jouw ideeën in! Daarbij heb je interesse in beweging en innovatie en wil je jouw ICT-vaardigheden verbeteren en benutten om gamification in Urban Sports mogelijk te maken. Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Even voorstellen:

Wie zijn wij? Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat door middel van kennis en innovatie de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle en freerunnen) naar een hoger plan wil tillen en daarnaast Urban Sports aantrekkelijker wil maken voor een bredere doelgroep. Urban Sports worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek aan zowel de techniek als de menselijke kant binnen de Urban Sports.

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle kansen krijgt om aan je professionele vaardigheden te werken in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de embedded scientist van het USPC draag je bij aan gamification in Urban Sports. Hierbij kan gedacht worden aan het interactief maken van een skate-, BMX- of freerunpark, game elementen in de sport te verwerken of misschien heb jij wel vette ideeën!?

Het is een fulltime stage, die je deels op ons kantoor uitvoert en deels op locatie bij de urban sports, zoals indoor skateparken.

Welke taken horen daarbij?

  • Je bouwt verder aan of ontwikkelt een concept wat de interactiviteit in Urban Sports vergroot;
  • Je test het concept in de praktijk, mogelijk met behulp van een eerste prototype;
  • Je zorgt door contact met de scene ervoor dat het product vanuit bottom up ontstaat;
  • Je denkt mee over het vervolgtraject van de ontwikkeling van jouw tool.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met mede stagiaires;
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen;
  • Toegang tot het netwerk van het USPC, met alle bijbehorende kennis;
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen.

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Voldoe jij aan de beschrijving, en heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar manager Jimmy Hermans: jimmy@uspc.nl en embedded scientist Maxime Verdijk: maxime@uspc.nl.

USPC

About USPC