was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stageplek sportonderzoek in Urban Sports

By 14 mei 2020Algemeen, Stages

Wij zoeken een stagiair(e) voor sportonderzoek in Urban Sports!

Ben jij een student bewegingswetenschappen met affiniteit voor urban sports? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent:

Zelfstandig en weet van aanpakken, deelt je mening, stelt kritische vragen en brengt ideeën in. Je hebt affiniteit voor sport en innovatie en wilt je onderzoeksvaardigheden verbeteren en benutten om de training aan urban sporters naar een hoger plan te tillen.

Even voorstellen:

Wie zijn wij? Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat door middel van kennis en innovatie de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle en freerunnen) naar een hoger plan wil tillen en daarnaast Urban Sports aantrekkelijker wil maken voor een bredere doelgroep. Urban Sports worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in 2020 op het Olympisch programma staan. In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek naar zowel de techniek als de menselijke kant binnen de Urban Sports.

Jouw ontwikkeling krijgt bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creëren waarin je alle mogelijkheden hebt om aan je professionele vaardigheden te werken, zowel in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de embedded scientist van het USPC onderzoek je een vraagstuk uit de praktijk van het freerunnen. Een van de onderdelen is het analyseren van de beweging en het maken van een onderzoeksopzet voor dit specifieke vraagstuk. Je bent deels op ons kantoor te vinden en deels op locatie bij de urban sports (in Limburg). Gezien de trainingstijden van veel sporters is beschikbaarheid buiten ‘schooluren’ voor het doen van je onderzoek een pré.

Welke taken horen daarbij?

  • Je maakt een analyse van de beweging;
  • Je maakt op basis hiervan een onderzoeksopzet;
  • Je voert dit onderzoek uit en verzorgt een praktische terugkoppeling van de resultaten.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met meerdere stagiaires
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen
  • Toegang tot het netwerk van het Urban Sports Performance Centre, met alle bijbehorende kennis
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf augustus/september is er een plaats vrij voor een student Bewegingswetenschappen. Voldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Jimmy Hermans (jimmy@uspc.nl) en Marjan de Bie (marjan@uspc.nl).

USPC

About USPC