was successfully added to your cart.

Winkelmand

Stageplek tijdsregistratie voor Urban Sports

By 10 november 2020Stages

Wij zoeken een creatieve techneut voor productontwikkeling in Urban Sports!

Ben jij een technische student met affiniteit voor (urban) sports? Dan zoeken wij jou!

Jij bent:

Een creatieve ontwikkelaar, zelfstandig en weet van aanpakken. Je verkent graag nieuwe mogelijkheden, bouwt en experimenteert met prototypes. Je hebt affiniteit met technologie en innovatie. Je wilt je vaardigheden verbeteren om prestaties van urban sporters op een professionele manier in kaart te kunnen brengen.

Wie zijn wij:

Het Urban Sports Performance Centre (USPC) is een innovatiecentrum dat, met inzet van kennis en innovatie, de prestatie van urban sporters (skateboarden, BMX freestyle, freerunnen) naar een hoger plan wil tillen en daarnaast Urban Sports aantrekkelijker wil maken voor een bredere doelgroep. Urban Sports worden steeds populairder, mede doordat skateboarden en BMX freestyle in Tokio op het Olympisch programma staan.
In samenwerking met InnoSportLab Sport & Beweeg, BrabantSport, CTO Zuid en de Brabantse urban scene doen we onderzoek naar en ontwikkelen we nieuwe producten voor de Urban Sports.
Jouw ontwikkelingen krijgen bij ons volop kansen. Wij gebruiken onze projecten en ons netwerk om voor jou een omgeving te creƫren waarin je alle mogelijkheden hebt om aan je professionele vaardigheden te werken, zowel in de praktijk als theoretisch. Zo zorgen we samen voor een leerzame en dynamische stageperiode.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van de projectleider van het USPC ga je een tijdsregistratiesysteem ontwikkelen: een robuust en betrouwbaar mobiel systeem dat tijdens speed contests registreert hoe lang atleten nodig hebben om van start tot finish te komen. De installatie vervangt het huidige prototype dat we onder andere inzetten bij freerun wedstrijden.

Welke taken horen daarbij?

  • Je maakt een analyse van de benodigde specificaties en technische mogelijkheden
  • Je maakt op basis hiervan een ontwerp en een eerste prototype
  • Je gaat je prototype testen in een gecontroleerde praktijksituatie (bijvoorbeeld in urban sports park Area51, waar wij tevens ons kantoor hebben)

Wat bieden wij?

  • Een dynamische leer- en werkomgeving in een jong team met meerdere stagiaires
  • Alle ruimte om je eigen creativiteit, ondernemerschap en zelfstandigheid verder te ontwikkelen
  • Toegang tot het netwerk van het Urban Sports Performance Centre, met alle bijbehorende kennis
  • Mogelijkheden om je eigen netwerk breed uit te bouwen

Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken?

Vanaf februari is er een plaats vrij voor een student Mechatronica of vergelijkbare studie. Voldoe jij aan de beschrijving en heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Harmen Bijsterbosch (harmen@uspc.nl).

USPC

About USPC