Professionals

Ons team staat voor je klaar!

De provincie Brabant heeft de ambitie om wereldwijd aansprekende urban evenementen te organiseren, urban sports structureel te professionaliseren en veelvuldig inzetbaar te maken voor sociaal-maatschappelijke activiteiten. Om deze ambitie waar te maken hebben InnoSportLab Sport & Beweeg! en Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven (PECE) een performance- en innovatiecentrum voor de urban sports opgericht: het Urban Sports Performance Centre (USPC). Het USPC heeft als doel urban sporters en hun coaches te helpen bij talentontwikkeling en zet daartoe een kennis- en innovatiecentrum op.

Een belangrijk element van het USPC is het bieden van professionele ondersteuning aan urban trainers, sporters en talenten. Deze ondersteuning richt zich op trainingsleer, wetenschap, technologie, voeding, materialen, blessures/preventie en carrièrebegeleiding. Het USPC biedt hiervoor onder meer de voorziening van test- en meetfaciliteiten aan. De faciliteiten zijn beschikbaar op specifieke locaties of, wanneer de mobiele faciliteiten worden gebruikt, op iedere (urban) locatie.

Het USPC werkt gedurende dit project nauw samen met de Brabantse urban scene, CTO Zuid en BrabantSport (events). Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van de Provincie en BrabantSport gemeenten.

Ons team

Harmen Bijsterbosch

Labmanager

Paul Maas

Labmanager

Jesse Kling

Engineer

Lars van Raaij

Embedded Scientist

Jimmy Hermans

Manager Operations

Maxime Verdijk

Embedded Scientist

Arno Borgers

UI & UX developer

Kimberly Valk

Concept developer

Stages

Algemeen

Nieuwe collega en stagiaires betekent weer volle bak!

Het kantoor is weer vol! In dit bericht stellen we onze nieuwe collega en stagiaire
Algemeen

Stageplek (kracht)training in Urban Sports

Ben jij een student van een sport- of bewegingsopleiding met affiniteit voor urban sports en (kracht)training? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Algemeen

De stages zitten erop!

Het schooljaar zit er weer op! En dat betekent dat er een aantal USPC studenten klaar zijn met hun stage, of zelfs met hun studie. 
Algemeen

Stageplek software ontwikkeling

Ben jij een student HBO of WO in de technologische sector, bijvoorbeeld ICT, met affiniteit voor sport? Dan is het Urban Sports Performance Centre op zoek naar jou!
Algemeen
Nieuwe studenten