Professionals

Ons team staat voor je klaar!

De provincie Brabant heeft de ambitie om wereldwijd aansprekende urban evenementen te organiseren, urban sports structureel te professionaliseren en veelvuldig inzetbaar te maken voor sociaal-maatschappelijke activiteiten. Om deze ambitie waar te maken hebben InnoSportLab Sport & Beweeg! en Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven (PECE) een performance- en innovatiecentrum voor de urban sports opgericht: het Urban Sports Performance Centre (USPC). Het USPC heeft als doel urban sporters en hun coaches te helpen bij talentontwikkeling en zet daartoe een kennis- en innovatiecentrum op.

Een belangrijk element van het USPC is het bieden van professionele ondersteuning aan urban trainers, sporters en talenten. Deze ondersteuning richt zich op trainingsleer, wetenschap, technologie, voeding, materialen, blessures/preventie en carrièrebegeleiding. Het USPC biedt hiervoor onder meer de voorziening van test- en meetfaciliteiten aan. De faciliteiten zijn beschikbaar op specifieke locaties of, wanneer de mobiele faciliteiten worden gebruikt, op iedere (urban) locatie.

Het USPC werkt gedurende dit project nauw samen met de Brabantse urban scene, CTO Zuid en BrabantSport (events). Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van de Provincie en BrabantSport gemeenten.

Ons team

Harmen Bijsterbosch

Labmanager

Paul Maas

Labmanager

Jesse Kling

Engineer

Lars van Raaij

Embedded Scientist

Jimmy Hermans

Manager Operations

Maxime Verdijk

Embedded Scientist

Arno Borgers

UI & UX developer

Kimberly Valk

Concept developer

Stages

Stages

Stageplek voor Bewegingswetenschapper of Sportkunde student

Heb jij een achtergrond in de Bewegingswetenschappen of Sportkunde en heb je affiniteit met Urban Sports? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stages

Stageplek voor creatieve student(e) communicatie en vormgeving

Is voor jou geen idee te gek? Heb je affiniteit met vormgeven en/of communicatie? Wil je jouw skills inzetten voor de (urban) sports? Dan zoeken wij jou!
Stages

Stageplek voor kritische marktonderzoeker

Ben jij een HBO student met ondernemerschapszin? Dan zoeken wij jou
Stages

Stageplek creatieve techneut voor Skatrixx

Ben jij een technische student met affiniteit voor (urban) sports en productontwikkeling? Dan zoeken wij jou!