Professionals

Ons team staat voor je klaar!

De partners in de provincie Brabant hebben de ambitie om wereldwijd aansprekende urban evenementen te organiseren, urban sports structureel te professionaliseren en veelvuldig inzetbaar te maken voor sociaal-maatschappelijke activiteiten. Om deze ambitie mede waar te maken hebben InnoSportLab Sport & Beweeg! en Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven (PECE) in 2017 een performance- en innovatiecentrum voor de urban sports opgericht: het Urban Sports Performance Centre (USPC).

Een belangrijk element van het USPC is het bieden van professionele ondersteuning aan urban trainers, sporters en talenten. Deze ondersteuning richt zich op trainingsleer, wetenschap, technologie, voeding, materialen, blessures/preventie en carrièrebegeleiding. Het USPC biedt hiervoor onder meer de voorziening van test- en meetfaciliteiten aan. De faciliteiten zijn standaard beschikbaar in ons fieldlab bij Area51, en wanneer de mobiele faciliteiten worden gebruikt op iedere (urban) trainingslocatie inzetbaar.

Ook ontwikkelt het USPC innovaties die bijdragen aan een maximale (fun-)beleving van urban sports, voor de sporters zelf, de fans en alle andere geïnteresseerden. Hiervoor werken we veelvuldig samen met zowel creatieve, technische als ondernemende studenten (stage-kansen!), kennis- en bedrijfspartners.

Ons team

Harmen Bijsterbosch

Labmanager

Paul Maas

Paramedisch partner

Maxime Verdijk

Embedded Scientist

Lars van Raaij

Embedded Scientist

Raymund ten Broek

Embedded Scientist

Maureen Pennings

Communicatie medewerker

Sanne Kahmann

Fysiotherapeut en locatiemanager

Onze stagiaires

Robin van der Tol

Sportkunde

Yordan Bakalov

Mechatronica

Annick van der Kroef

Biometrie

Mohannad Elattar

Mechatronica

Harm Sweegers

Bewegingstechnologie

Ertugrul Akkaya

Commerciële economie

Stagenieuws

Stages

De nieuwe stagevacatures staan online!

Vanaf augustus 2021 zijn wij weer op zoek naar studenten ter ondersteuning van ons team!
Stages

New internship for the breakdance market!

We are looking for an intern to investigate the market and needs of breakdancers. So do you have a background in market research or sports trends? Then we are looking…
Stages

Stageplek voor creatieve student(e) communicatie en vormgeving

Is voor jou geen idee te gek? Heb je affiniteit met vormgeven en/of communicatie? Wil je jouw skills inzetten voor de (urban) sports? Dan zoeken wij jou!
Stages

Een kijkje in de afstudeerstage van…

Annick, student Biometrie, neemt je mee in haar stage en onderzoek naar blessurepreventie, prestatieverbetering en landingsimpact bij skateboarders.