Tijdsregistratie

Benieuwd wat wij voor jou urban evenement kunnen betekenen? Wij beschikken over zowel de kennis om urban evenementen te organiseren als toffe diensten voor op jouw evenement!

Alle urban sporten l Beleef de trick nog één keer en dat in slow motion! Onze camera filmt de prestaties van de rijders die vervolgens op een groter scherm weergeven worden voor het publiek. Daarnaast is het bij ons mogelijk een fysiotherapeut in te huren. Sporters kunnen hun spieren los laten maken, advies vragen of zich in laten tapen.

Ook hebben wij dé final touch op jouw evenement! Wij beschikken over een positioneringssysteem dat baangebruik, hoogte en snelheid van de sporters tijdens hun run in kaart brengt. Hiermee worden het publiek en de jury meegenomen in de prestatie van de rijder.

Gamification l In veel steden worden skate-, BMX- en freerunparken uit de grond gestampt. Om deze parken en evenementen aantrekkelijk te maken beschikt het USPC over gamification producten. Interactieve spellen worden ingezet bij een urban park of event, ontwijk het beestje dat op de vloer verschijnt of wie maakt de langste slide op de rail? Gamification daagt kinderen maar ook volwassenen uit om op een leuke manier de strijd met elkaar aan te gaan en nieuwe dingen te leren.

Freerun l Voor freerunning hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we door middel van een start- en finishknop de tijden bij speed wedstrijden weergeven. Beschikken we over sensoren die landingsimpact in kaart brengen en geven wij jouw bezoekers een freerun side-event!

Heb je een ander idee om jouw evenement te verrijken? Laat het ons weten!