Skip links

Nieuwe collega: Emma van Dijk

Nieuw jaar, nieuwe collega! Dinsdag 2 januari 2024 was niet alleen de eerste werkdag van het nieuwe jaar voor velen van ons, maar ook de eerste werkdag voor onze nieuwe collega Emma! Zij stelt zich hieronder graag aan jullie voor:

“Mijn naam is Emma en ik ben begin dit jaar gestart als onderzoeker bij het InnoBeweegLab en het Urban Sports Performance Centre. Ik ben 26 jaar en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. In Amsterdam heb ik zowel de bachelor als de daaropvolgende master Bewegingswetenschappen gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik me gericht op de relatie tussen beweging, onderzoek en technologie, en ben ik geïnspireerd geraakt door de impact die innovatie op dit gebied kan hebben. Het USPC is voor mij de perfecte omgeving om deze interesses verder te ontwikkelen en daar kijk ik erg naar uit!

Mijn vrije tijd besteed ik tijd aan sport, spelen van (bord)spellen en volg ik veel soorten sport op de televisie. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk buiten te zijn en ontdek ik graag mooie natuur in zowel Nederland als andere landen.

Ondanks dat ik mij voornamelijk op de (top)sportkant heb gefocust tijdens mijn studie, ben ik van mening dat (kennis over) bewegen en sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ik ben blij om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor innovaties voor passend beweegaanbod voor verschillende doelgroepen!”

Emma is te bereiken via: emma@uspc.nl en werkt van maandag tot en met donderdag, en om de week op vrijdag.