Skip links

Terug naar overzicht
Urban Sports Performance CENTRE Eindhoven

ONderzoek eN Advies voor urbaN sports

Onderzoek voor partijen

Urban City Scan

Veel gemeenten zien in urban sporten een kans om meer mensen (en dan met name jongeren) in beweging te krijgen. Daarnaast worden deze sporten bij uitstek beoefend in de openbare ruimte, wat sportieve interactie in de stad teweeg brengt. Met bijvoorbeeld de Urban City Scan komen we tot een plan waarmee we een oplossing bieden voor het urban sports vraagstuk in de gemeente.

Aan de basis van de Urban City Scan ligt het (urban) beleid dat de gemeente voert en het inzicht in het totale speelveld. Samen met de gemeente wordt het hoofddoel bepaald, waarop we de onderzoekspopulatie baseren. Door met alle betrokkenen in gesprek te gaan, zowel de urban community als de betrokkenen binnen de gemeente, komen we tot een activatieplan(of ander gewenst plan). Dit plan biedt de oplossing voor de urban-uitdaging in de gemeente en kan leiden tot meer beweging (sportieve activiteiten), een sterkere community en het profileren van de stad.

Onderzoek voor urban sporters

Bewegingsanalyses en testen

Het USPC biedt ook de inzet van diverse bewegingswetenschappers met hoogwaardige test- en meettechnologieën aan. Hiermee wordt er vanuit een andere – objectieve – blik gekeken naar runs, tricks en houding. Vervolgens wordt er gestreefd om middels advies en persoonlijke feedback, voorwaartse stappen te maken in de ontwikkeling van de urban sporter.

Wij geven u persoonlijk advies!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

040-2025697
info@USPC.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden