Skip links

Terug naar overzicht
Urban Sports Performance CENTRE Eindhoven

Tijdsregistratie voor urbaN sporters

Voor alle urban sports

Op evenementen

Beleef de trick nog één keer en dat in slow motion! Onze camera filmt de prestaties van de rijders die vervolgens op een groter scherm weergeven worden voor het publiek. Daarnaast is het bij ons mogelijk een fysiotherapeut in te huren. Sporters kunnen hun spieren los laten maken, advies vragen of zich in laten tapen.

Ook hebben wij dé final touch op jouw evenement! Wij beschikken over een positioneringssysteem dat baangebruik, hoogte en snelheid van de sporters tijdens hun run in kaart brengt. Hiermee worden het publiek en de jury meegenomen in de prestatie van de rijder.

Freerun l Voor freerunning hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we door middel van een start- en finishknop de tijden bij speed wedstrijden weergeven. Beschikken we over sensoren die landingsimpact in kaart brengen en geven wij jouw bezoekers een freerun side-event!

Voor alle urban sports

Gamification

In veel steden worden skate-, BMX- en freerunparken uit de grond gestampt. Om deze parken en evenementen aantrekkelijk te maken beschikt het USPC over gamification producten. Interactieve spellen worden ingezet bij een urban park of event, ontwijk het beestje dat op de vloer verschijnt of wie maakt de langste slide op de rail? Gamification daagt kinderen maar ook volwassenen uit om op een leuke manier de strijd met elkaar aan te gaan en nieuwe dingen te leren.

Wij geven u persoonlijk advies!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

040-2025697
info@USPC.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?