Skip links

Weekend van de Wetenschap

Weekend van de Wetenschap 2019

Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Kom langs op 6 oktober!

In het weekend van 5 & 6 oktober vind het Weekend van de Wetenschap weer plaats. Het USPC doet dit jaar samen met InnoSportLab Sport & Beweeg mee, we nemen je mee in de wereld van urban sports & vitality!

Ontdek op zondag 6 oktober in anderhalf uur tijd hoe we innoveren om beweging in de openbare ruimte te stimuleren en de prestaties van urban sporters verbeteren. Tijdens deze dag vertellen we je hoe we te werk gaan en geven we demonstraties van de nieuwste innovaties & ontwikkelingen op het gebied van urban sports & vitality. Zo presenteren we je bijvoorbeeld de CityLegends app maar ook een slim skateboard dat onder andere de hoogte van en krachten op het skateboard in kaart brengt en een sensorsysteem waarmee je een BMX-er kunt volgen tijdens zijn run. Wie sprong er hoger? Wie ging er sneller? Kom langs en ontdek hoe dit in zijn werk gaat.

Het programma is vanuit beide partijen samengesteld. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen organiseren we 2 rondes, met dezelfde inhoud, waarvoor je je kan aanmelden. Let op: er is per ronde een beperkt aantal van 30 plekken beschikbaar dus ben er snel bij!

Meld je HIER aan!

Vol = Vol

Tijden:
Ronde 1: 13.00 – 14.30 uur
Ronde 2: 15.00 – 16.30 uur

Locatie:
Area51 Skatepark
Ketelhuisplein
5617AE Eindhoven

Area51 heeft geen officieel adres (dit is een postadres). Het skatepark is gelegen aan het Ketelhuisplein, naast de Pastryclub.