Skip links

Nieuwe studenten aan de slag!

Het nieuwe schooljaar is gestart en zo ook nieuwe studenten bij het USPC.

De 25-jarige Jordy Cramer uit Heerhugowaard is zijn afstudeerproject bij ons gestart. De ICT & Software student gaat aan de slag met de Sports Motion Capture. Voor zijn project gaat hij de front end van het systeem verder ontwikkelen, daarbij kun je onder andere denken aan het ontwerpen van een aantrekkelijk gebruikers platform. Hij gaat het platform zo inrichten dat de grote hoeveelheid aan data die binnenkomt duidelijk gevisualiseerd wordt, uiteindelijk gaat hij deze inrichting testen bij de eindgebruiker. Tot slot gaat Jordy ook samenwerken met Sport Data Valley om de backend te verbinden met de front end. Het uiteindelijke doel? BMX atleten zo goed en duidelijk mogelijk inzicht geven in hun prestaties.

Naast de stage van Jordy start er ook een groep van 5 software specialisten van Fontys ICT. De groep gaat voor hun Open Innovation project samenwerken met het USPC. De komende maanden gaan zij aan de slag met het ontwikkelen van een app die in staat is om CSV files van het Xsens Dot te analyseren en te vertalen naar gebruiksvriendelijke, gevisualiseerde data. Het systeem van de Xsens Dot wordt gebruikt om de impact krachten van urban atleten tijdens trainingen te meten. Het doel is dat de app die door de ICT studenten wordt gebouwd, de gebruikerservaring van het systeem verbeterd, en het intuïtiever en bruikbaarder maakt.

We wensen de studenten heel veel succes met hun interessante projecten en we kijken uit naar de stappen die gemaakt gaan worden!

 

  1. Aanvulling op ons team - USPC
    Permalink

Comments are closed.