Skip links

Afronding stages

Het afgelopen half jaar hadden we 3 stagiaires in ons team. Met ieder een eigen project zijn zij met veel energie en passie aan de slag gegaan. We nemen je hieronder kort mee!

Te beginnen met Jelle de Vries. Jelle zijn stageperiode week qua start- en einddatum wat af. Jelle startte in november 2022 binnen het Skatrixx project maar tijdens het tweede gedeelte van zijn stage hield hij zich bezig met het valideren van de Xsens DOT-accelerometer. Jelle heeft zijn stage in mei 2023 afgerond en is inmiddels alweer aan de slag bij een nieuw stagebedrijf!

De 2e student die het afgelopen jaar ons team heeft versterkt is Bas Vaessen. Bas studeert aan de Fontys Hogeschool ICT met een focus op software development. “Ik heb de afgelopen stageperiode prettig ervaren, ik heb meegekregen hoe het is om ‘echt’ binnen een bedrijf te functioneren en te werken. Ik leerde onder andere dat het voor kan komen dat je op sommige gebieden vaker zelfstandige keuzes moet maken. Ik heb mezelf verder ontwikkeld als software ontwikkelaar en heb geleerd om beter gestructureerde code te schrijven.” Naast extra werkzaamheden heeft Bas binnen zijn eigen project de mogelijkheid gecreëerd om de data van het SMC-systeem te filteren en te verwerken naar bruikbare waardes. Na de officiële afronding van zijn stage gaat Bas de minor digital experience design volgen.

De volgende, laatste en internationale stagiair is de ICT & Media Design student Peter Lajos: “Mijn stage bij het USPC was een leuke en interessante ervaring die me heeft geholpen om meer te weten te komen over de mogelijkheden binnen de industrie van UI- en UX-ontwerp. Doordat ik met de atleten in het skatepark Area 51 kon werken, leerde ik meer over urban sports en de mogelijkheden die er zijn om het sportleven te verbeteren.” Peter ging tijdens zijn afstudeerstage aan de slag met de BMX Performance Tool. Hij heeft veel onderzoek gedaan om goed inzicht te krijgen in het project om vervolgens te helpen bij het maken van een nieuw UI-ontwerp, de UI- en UX-implementatie van de hoofdpagina voor de BMX-prestatietool en de implementatie van de 3D-omgeving. Peter is momenteel volop bezig om de puntjes op de i te zetten en uiteindelijk af te studeren. Daarna wil hij graag in Nederland aan de slag als UI/UX designer.

We wensen Peter en Bas succes met de laatste loodjes en bedanken hen voor hun inzet!