Skip links

De stagiaires van het USPC

Door middel van dit bericht verwelkomt het USPC vijf nieuwe stagiaires die vanaf begin september het team zijn komen versterken en gaan helpen de urban scene te ondersteunen met kennis, techniek en innovatie. Tevens feliciteren we graag onze oud-stagiaires Jordi Beelen en Björn Werrelmann met het succesvol afronden van hun afstudeerstages en het behalen van hun diploma’s.

[divider line_type=”No Line”]

Het voorstellen van de nieuwe stagiaires begint met Tharo van Broekhoven, 21 jaar en woonachtig in Tilburg. Tharo is vierdejaars student Gezondheidszorg Technologie aan Avans Hogeschool. Hij gaat het komende half jaar opdrachten verrichten in de richting van conditieverbetering en blessurepreventie voor urban sporters als skateboarders, freerunners en BMX-ers.

Het USPC wordt daarnaast ook versterkt door de 19-jarige Ellis Geldens uit Valkenswaard. Ellis is Sportkunde student aan de Fontys Hogescholen en gaat de ambassadeurs van het USPC begeleiden op fysiek vlak en samen met Tharo werken aan blessurepreventie en prestatieverbetering binnen de urban sports.

Onze derde student is Luuk Vergeest uit Eindhoven. Luuk is 23 jaar en om zijn studie Management, Economie en Recht aan Fontys Hogescholen succesvol af te ronden loopt hij het komende half jaar zijn afstudeerstage bij ons. Gedurende deze stage gaat Luuk vanuit een onderzoek een business plan ontwikkelen voor het project Urban Sports Motion Capture.

Als laatste heten wij de 18-jarige Tim van Woerden uit Delft en de 22-jarige Ingmar Meijer uit Bergen welkom. Tim en Ingmar zijn beiden studenten Bewegingstechnologie aan De Haagse Hogeschool die voor het USPC achtereenvolgens aan de slag gaan met de inzet van de smart soles van Arion bij freerunners en de inzet van highspeed camera’s als analysetool bij skateboarders.

Tot zover een korte kennismaking met onze nieuwe stagiaires, die wij veel succes wensen de komende periode!

Mocht je meer willen weten over een van deze onderwerpen, neem dan contact op met het USPC!