Skip links

Nieuwe studenten zijn gestart!

Inmiddels zijn de nieuwe aanwinsten voor ons team alweer 3 weken onderweg maar graag stellen we ze nog aan je voor! Op woensdag 22 februari hadden we samen met InnoBeweegLab een interactief werkbezoek in Herten. We konden hier games als memory en Candy Crush in levensecht formaat spelen bij Games XL, een echte aanrader! Een kleine sfeerimpressie vind je onderaan dit bericht.

Terug naar de studenten; zoals eerder vermeld blijft Jelle de Vries nog een periode ons ondersteunen, hij gaat de komende 10 weken aan de slag met het valideren van de Xsens DOT-accelerometer.

De eerste nieuwe stagiair die we verwelkomen is de 22-jarige Hongaar Peter Lajos, momenteel woonachtig in Baarlo. Peter studeert ICT & Media Design aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en gaat tijdens zijn afstudeerstage aan de slag met de BMX Performance Tool. Peter gaat testen wat er al is en aanpassingen doorvoeren op basis van de input van de gebruikers en zijn eigen bevindingen. Tot slot gaat Peter tijdens zijn stage onderzoek doen naar twee aparte, nieuwe dashboards en deze ontwikkelen als dat binnen de periode past. Benieuwd welke dashboards dit zijn en hoever Peter tijdens zijn stage komt? Houd onze socials in de gaten!

De tweede aanvulling op ons team is Bas Vaessen, 19 jaar en woonachting in Weert. “Ik studeer op dit moment aan de Fontys Hogeschool ICT met de focus op software development. Binnen het USPC ga ik tijdens mijn stage werken aan de Sports Motion Capture. Binnen het project ga ik onderzoeken of data frequenter geregistreerd kan worden waardoor de bewegingsdata accurater wordt”. Daarnaast houdt Bas zich nog bezig  met het toevoegen van complexiteit in de vorm van functionaliteit.

Wij wensen Peter, Bas en Jelle de komende periode heel veel (leer)plezier en succes!

Jelle

Peter

Bas