Skip links

Nieuwe studenten

Achter v.l.n.r.: Luuk, Arno, en Pierre
Voor v.l.n.r.: Lotte en Lisa

Nieuw jaar, nieuwe studenten. Eerst bedanken we onze vorige studenten voor hun harde werk van het afgelopen jaar. Waar sommigen hun stage met een mooi cijfer hebben afgerond zijn er ook afgestudeerden. Allen gefeliciteerd met de mooie prestaties die jullie hebben geleverd!

Dan de nieuwe aanwinsten! De eerste student is de 26-jarige Arno Borgers uit Valkenswaard. Arno gaat voor het USPC aan de slag om trainingstools voor de urban sporter te verbeteren. Hierbij richt hij zich met name op BMX Freestyle waarbij met behulp van sensordata en videobeeld de sporters worden gemonitord.

Het team wordt daarnaast met nog een heer én twee dames aangevuld. Namelijk Lisa de Koning en Lotte Gommans, beide 22 jaar. Lisa komt uit Rotterdam, studeert Bewegingstechnologie en zit momenteel in haar vierde jaar. Lisa gaat de impact van een landing in freerunning meten met behulp van een accelerometer. Lotte woont in Helden en studeert Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor haar strategische meewerkstage gaat ze een businessplan schrijven voor het USPC.
Pierre van Bergen uit Helmond gaat zich de komende tijd richten op zijn afstudeerstage. Pierre is een 20-jarige SPECO student en gaat een marketingonderzoek doen voor het project Sports Motion Capture.

Student, Luuk Vergeest, uit de vorige periode is nog bezig met het afronden van zijn afstudeerscriptie naar de evenementenmarkt voor het USPC.

Al met al hebben we een totaal van vijf studenten. Alle vijf wensen wij heel veel succes met de opdrachten voor de komende periode en we kijken uit naar een fijne samenwerking!