Skip links

De stages zitten erop!

Het schooljaar zit er weer op! En dat betekent dat er een aantal USPC studenten klaar zijn met hun stage, of zelfs met hun studie. 

Een aantal studenten is al eerder op onze socials voorbijgekomen maar de afgelopen tijd zijn er nog een paar toffe trajecten afgerond. Zo voerde Pierre, vanuit zijn studie Speco aan de Fontys Hogescholen, een marketingonderzoek uit voor Sports Motion Capture en sprak hij met verschillende partijen uit de scene. Milou is aan de slag gegaan met een conditietest voor BMX Freestyle, hierbij ligt de focus op de vraag: kunnen we met behulp van een specifieke conditietest zien of de BMX’ers wedstrijdfit zijn? Geen makkelijke klus, maar de eerste stappen zijn gezet en waarop vervolgonderzoek verder kan bouwen. Last but not least zijn Lotte en Arno ook bezig met de laatste afrondingen. Lotte tilt onze performance diensten naar een hoger plan, terwijl Arno met behulp van Sports Motion Capture en videobeelden een trainingstool voor BMX Freestyle ontwikkelt.

Wij bedanken onze stagiaires voor hun inzet in de afgelopen weken/maanden en wensen ze veel succes met hun verdere studie of loopbaan!

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage in de ICT of Sportkunde? Neem dan contact met ons op!