Skip links

Leer onze nieuwe studenten kennen!

Het komende half jaar gaan er vijf nieuwe studenten aan de slag met gave opdrachten, inmiddels zijn ze een halve maand onderweg en hebben zij een start gemaakt binnen hun projecten. Lees hieronder waar ze mee aan de slag gaan en leer ze kennen!

Naast de nieuwe aanwinsten is Sportkunde student Robin van der Tol nog een half jaar onderdeel van ons team. Robin houdt zich tijdens haar afstudeerstage vooral bezig met het analyseren van de krachttraining en blessurepreventie voor freerunners.

Het eerste nieuwe gezicht is dat van Yordan Bakalov. Yordan is 21 jaar, woont in Eindhoven en komt uit Bulgarije. De student Mechatronica gaat tijdens zijn afstudeerstage een mobiele variant van de tijdsregistratie voor freerunners en professionele atleten ontwikkelen en testen.

Ook de 23-jarige Egyptenaar Mohannad Elattar, studiegenoot van Yordan, loopt zijn afstudeerstage bij ons. Mohannad gaat zich tijdens zijn stage richten op het project Skatrixx. Hij gaat een sensorsysteem voor skateboarders ontwikkelen waarmee ze informatie en visualisaties van de door hen uitgevoerde tricks in een app kunnen zien.

Annick van der Kroef is de derde student die het USPC team komt versterken. De 20-jarige student Biometrie uit Woerden gaat voor haar afstudeerstage aan de slag met blessurepreventie bij skateboarders.

Bewegingstechnologie student Harm Sweegers (23 jaar) uit Lierop gaat voor zijn afstudeerstage aan de slag voor het Sports Motion Capture (SMC) project. Hij gaat onderzoeken hoe de data en videobeelden uit de SMC het beste gebruikt en weergegeven kunnen worden om de BMX Freestylers te ondersteunen tijdens en rondom hun trainingen in Area51.

En last but not least, de 23-jarige Ertugrul Akkaya uit Roermond. Ertugrul studeert Commerciële Economie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven en gaat een marktonderzoek uitvoeren voor het project Skatrixx. Middels het onderzoek creeert Ertugrul een advies hoe het design van Skatrixx zo succesvol mogelijk ontwikkeld en gelanceerd kan worden.

We wensen iedereen veel succes en plezier met zijn of haar opdracht!